Κοπανάκια Κοτόπουλου Με Σάλτσα Σαφράν, Παραγωγή μας
Συστατικα:
Κοπανάκι κοτόπουλου ελληνικό, σάλτσα σαφράν, ελαιόλαδο, μπαχαρικά(ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ)
Οδηγίες ψησίματος:
Αφαιρούμε το καπάκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190°C για 1 ώρα. Ελέγχουμε κατά τη διάρκεια του ψησίματος και εφόσον χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό
Γνώμες πελατών
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση